GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU
    Spark Sustainability är med i spetsprojektet Försöksfinland. I klimatförsök finansierade av Miljöministeriet letar man nu efter metoder för att halvera finländarnas koldioxidavtryck före 2030.

    Psst! Lue suomeksi tässä.

     

    Spark Sustainability ordnar klimatcoaching 6.5–17.6.2019. Syftet med coachingen är att testa om klimatgärningar kan bli en rolig och social del av vardagen. Vi erbjuder alla deltagare skräddarsydda tips på klimatgärningar samt en uppmuntrande grupp som stöd för att genomföra dem. Coachingen är gratis.

     

    Coachingen omfattar:

    • Fyra träffar i Helsingfors 6.5, 21.5, 4.6 och 17.6
    • Personlig klimatcoaching
    • En Facebook-grupp som stöd under hela coachingen

     

    Gruppen rymmer 40 deltagare och anmälning sker via detta anmälningsformulär.

     

    Med Spark Sustainabilitys klimatcoaching får du testa om klimatgärningar kan bli en rolig och social del av vardagen. Vi erbjuder alla deltagare skräddarsydda tips på klimatgärningar samt en uppmuntrande grupp som stöd för att genomföra dem.

     

    Klimatcoaching-experimentet är en del av spetsprojektet Försöksfinland. De försök som omfattas av detta projekt stöds av Plats för försök, en tjänst som upprättats i samarbete med stadsrådets kansli och en gemenskap av finländska, experimentlystna aktörer. Målet med Försöksfinland är att skapa förutsättningar för en blomstrande försökskultur i samhället. De klimatförsök som är en del av projektet finansieras av Miljöministeriet.