GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU
    Spark Sustainability on mukana Kokeileva Suomi -kärkihankkeessa. Ympäristöministeriön rahoittamissa ilmastokokeiluissa etsitään keinoja suomalaisten hiilijalanjäljen puolittamiseen vuoteen 2030 mennessä.

    Psst! Läs nyheten på svenska här.

     

    Spark Sustainability järjestää Ilmastovalmennuksen 6.5.–17.6.2019. Valmennuksen tarkoituksena on kokeilla, voisivatko ilmastoteot olla hauska ja sosiaalinen osa arkea. Tarjoamme valmennettaville räätälöityjä vinkkejä henkilökohtaisiin ilmastotekoihin sekä kannustavan yhteisön tekojen tueksi. Valmennus on ilmainen.

     

    Valmennukseen sisältyy:

    • Neljä kokoontumista Helsingissä 6.5., 21.5., 4.6. sekä 17.6.
    • Henkilökohtaista ilmastovalmennusta
    • Facebook-ryhmän tuki koko valmennuksen aikana

     

    Valmennusryhmään mahtuu 40 osallistujaa ja ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta, johon pääset tästä.

    Spark Sustainabilityn Ilmastovalmennus-kokeilussa pääset testaamaan, voisivatko ilmastoteot olla hauska ja sosiaalinen osa arkeasi. Tarjoamme osallistujille räätälöityjä vinkkejä henkilökohtaisiin ilmastotekoihin sekä kannustavan yhteisön tekojen tueksi.

     

    Ilmastovalmennus-kokeilu on osa Kokeileva Suomi -kärkihanketta. Kokeilujen etenemistä tukee Kokeilun paikka, joka on valtioneuvoston kanslian ja suomalaisen kokeilijayhteisön yhteistyönä syntynyt valtion yhteinen palvelu. Kokeileva Suomi -kärkihankkeen tarkoituksena on luoda edellytyksiä kokeilukulttuurin kukoistukselle yhteiskunnassa. Hankkeessa mukana olevia ilmastokokeiluja rahoittaa Ympäristöministeriö.